2 reacties

Al weer een jaar voorbij…

De oplettende lezer heeft het al lang door, het is hier zo’n beetje dood aan het gaan. En ja, het is inderdaad al ruim een half jaar geleden dat er hier iets nieuws is gekomen. Heb wel zitten denken om in ander opzet door te gaan als bram’s boekenclub of zo, maar de tijd heeft inmiddels geleerd dat het er niet echt meer inzit. Ik ga nog een ultieme poging doen om deze kerstvakantie toch nog een soort netjes einde te breien aan het project van dit weblog. Dat zal bestaan uit een gerelateerd tweeluik waarmee het dan denk ik over en uit is.

Niet gepland, niet expliciet zo voor gekozen, maar zo gaan dat soort dingen. Je gaat je langzamerhand ook iets meer weer met andere zaken bezighouden, het wordt er privé ook even niet rustiger op, en op een gegeven moment heb je het meeste wel verteld en ga je vooral in gesprek met anderen op goedgelovig in plaats van het uitstrooien van je wijsheden in het virtuele luchtledige van je eigen blog… Veel dank aan iedereen voor het lezen, reageren en meedenken. Het is in ieder geval voor mij nuttig en leerzaam geweest.

Eigenlijk een dag te vroeg, omdat ik dit blog op kerstavond ben begonnen, maar toch hierbij vast de statistieken voor dit jaar:

  • circa 9.000 bezoekjes;
  • 13 nieuwe berichten;
  • 103 reacties;

De top-5 meest gelezen berichten:

  1. God en godsbeelden
  2. Wat betekent het 7e gebod
  3. De betrouwbaarheid van de bijbel
  4. Hans Küng – Bestaat god? (1)
  5. Lazarus en Lazarus

Dus 3 uit het afgelopen jaar (1, 4 en 5) een uit 2011 (2) en eentje uit 2010 (3).

Advertenties

2 reacties op “Al weer een jaar voorbij…

  1. […] nooit nooit en dat soort zaken. Hierbij dan toch een wonderbaarlijke opstanding van een blog dat doodverklaard was. De reden is dan ook niets minder dan de absolute werkelijkheid… of in ieder geval een […]

  2. […] heb het einde eerder aangekondigd. Maar nu is het dan echt zover. Hoe het komt dat ik het deze keer zo zeker weet? Vorige keer had ik […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: